Ένα δικό μας παιδί, η Ολυμπιονίκης της πάλης Βούλα Ζυγούρη, ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες τα καθήκοντα της Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ).

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι από την εξέλιξη αυτή, όχι μόνο επειδή ανήκει στην οικογένεια της πάλης αλλά κυρίως γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο με έντονη κοινωνική δράση και ευαισθησίες. Παράλληλα, διακρίνεται από ικανότητα διαχείρισης, οργανωτικότητα και μεθοδικότητα.

Με την ανάληψη των καθηκόντων της, η Βούλα δήλωσε στην Ομοσπονδία του αθλήματός της: «Είμαι εξαιρετικά ευτυχής που οι συνάδελφοι Ολυμπιονίκες με εμπιστεύθηκαν ψηφίζοντάς με για την θέση της Γενικής Γραμματέως του ιστορικού Συλλόγου των Ελλήνων Ολυμπιονικών. Θα εργαστώ για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους. Ο στόχος που έχει θέσει το Διοικητικό Συμβούλιο είναι: η προαγωγή του αθλητισμού, της υγείας, της παιδείας και του πολιτισμού. Ακόμα και σε αυτή την δυσμενέστατη συγκυρία, ο ΣΕΟ θα συνεχίσει να επιδεικνύει για όλα τα αθλήματα, τα αντανακλαστικά που επέδειξε για την διάσωση του αθλήματος της πάλης, όταν προέκυψε το γνωστό θέμα (της αποπομπής της από το Ολυμπιακό πρόγραμμα), πέρσι τέτοια αποχή. Έτσι, ούσα ηθικά υποχρεωμένη απέναντι στους συναδέλφους μου για την ηθική και έμπρακτη υποστήριξή που έδωσαν στις δικές μου προσπάθειες για την διάσωση της πάλης, δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό ολόκληρου του πλέγματος των αθλημάτων που συγκροτούν την έννοια του Ελληνικού αθλητισμού».