Με απόλυτη επιτυχία, για τα ελληνικά χρώματα, ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Αμμο που διεξήχθη στην Κροατία. Η Ελλάδα επέστρεψε με 21 μετάλλια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες

(Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων), αποδεικνύοντας ότι οι αθλητές μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί!

Στις Γυναίκες η Ελλάδα ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα ομαδικά, αφήνοντας πίσω της την Σλοβενία και την Ρουμανία. Στους άνδρες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το Ιράν, το ασημένιο η Ελλάδα και το χάλκινο η Ρωσία.

Στις Νεάνιδες η Ελλάδα ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στους Εφηβους οι αθλητές μας κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο

Στις κορασίδες η ελληνική αποστολή κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ οι Παίδες την πέμπτη.

Στα ατομικά Αντρών ο Τασκούδης Απόστολος (70κ.) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ο  Κουλουχίδης Γεώργιος (80κ.) το χάλκινο, ο Παυλίδης Θεοδόσιος το χάλκινο, Κριαρίδης Γρηγόρης (90κ.) το ασημένιο, ο Τσικοβάνι Μιχαήλ (90+κ.) το ασημένιο και ο Δημήτρης Ακριτίδης κατέλαβε την 5η θέση.

Στα ατομικά Γυναικών η Αχμέτ Αϊντα (60κ.) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, Παπαβασιλείου Αγόρω (70κ.) το χρυσό, Πιτσιάβα Κατερίνη (+70κ.) το ασημένιο και η Ζαχείλα Στεφανία (+70κ.) το ασημένιο.

Στα ατομικά Εφήβων ο Βίννικ Ιβάν (60κ.) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, Σωτηριάδης Κυριάκος (70κ.) ήρθε 4ος, ο  Ακριτίδης Δημήτριος 5ος, ο Πετρίδης Χρήστος (+80κ.) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος κατέλαβε την 6η θέση.

Στα ατομικά Νεανίδων η Αχμέτ Αϊντα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η Αμπατζίδου το χάλκινο.

Στα ατομικά Παίδων ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Γιώργος Γκίρνης ήρθε 5ος.

Τέλος στα ατομικά Κορασίδων το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αθηνά Γιαγκτζόγλου, ενώ η Χριστίνα Αμπατζή ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.