Όλα είναι έτοιμα για την κορυφαία εγχώρια διοργάνωση στην Πάλη. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς- Ανω Λιοσίων, συγκεντρώνει τους καλύτερους Ελληνες αθλητές και αθλήτριες, σε μία ιδιαίτερη χρονιά για όλους, ελέω των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι πραγματικά μεγάλη και θα αγωνιστούν περισσότεροι από 550 αθλητές και αθλήτριες. Το αυξημένο ενδιαφέρον, μάλιστα, έχει δημιουργήσει ευχάριστο πονοκέφαλο στους διοργανωτές, οι οποίοι σκέφτονται να τοποθετήσουν τρία ταπί για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και για να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο δύσκολα και ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Ο πρωταθλητής-τρια κάθε κατηγορίας θα εξασφαλίσει την είσοδό του στην προολυμπιακή ομάδα, όπου και θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακά τουρνουά, με στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η ζύγιση των αγώνων θα γίνει στο γήπεδο των Ανω Λιοσίων κι όχι στον τόπο που θα διεξαχθούν οι αγώνες. Την Παρασκευή στις 18:00 θα ζυγιστούν οι αθλητές της Ελληνορωμαϊκής και το Σάββατο την ίδια ώρα οι αθλητές της Ελευθέρας.

γώνων θα γίνει στο γήπεδο των Ανω Λιοσίων κι όχι στον τόπο που θα διεξαχθούν οι αγώνες. Την Παρασκευή στις 18:00 θα ζυγιστούν οι αθλητές της Ελληνορωμαϊκής και το Σάββατο την ίδια ώρα οι αθλητές της Ελευθέρας.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 9:30 το πρωί, ενώ στις 17:30 θα γίνει η τελετή έναρξης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης σε ακόμη μία διοργάνωση φρόντισε να υπάρχει και κάλυψη των αγώνων. Θα πραγματοποιηθεί live streaming και τις δύο ημέρες, προκειμένου να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες, όσοι επιθυμούν.