Όλα είναι έτοιμα για την κορυφαία εγχώρια διοργάνωση της πάλης. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς- Άνω Λιοσίων, συγκεντρώνει τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

 

Η συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι πραγματικά μεγάλη και θα αγωνιστούν περισσότεροι από 550 αθλητές και αθλήτριες. Το αυξημένο ενδιαφέρον, μάλιστα, έχει δημιουργήσει ευχάριστο πονοκέφαλο στους διοργανωτές, οι οποίοι σκέφτονται να τοποθετήσουν τρία ταπί για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και για να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο δύσκολα και ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Ο πρωταθλητή/τρια κάθε Ολυμπιακής κατηγορίας θα εξασφαλίσει την είσοδό του στην προολυμπιακή ομάδα, η οποία θα συμμετέχει στο Προολυμπιακό τουρνουά με στόχο τη συμμετοχή στους Αγώνες του Ρίο.

Η ζύγιση των αγώνων θα γίνει στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων κι όχι στον τόπο που θα διεξαχθούν οι αγώνες. Την Παρασκευή στις 18:00 θα ζυγιστούν οι αθλητές της Ελληνορωμαϊκής και το Σάββατο την ίδια ώρα οι αθλητές της Ελευθέρας.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 9:30 το πρωί, ενώ στις 17:30 θα γίνει η τελετή έναρξης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης σε ακόμη μία διοργάνωση φρόντισε να υπάρχει και κάλυψη των αγώνων. Θα πραγματοποιηθεί live streaming και τις δύο ημέρες, προκειμένου να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες, όσοι επιθυμούν.