Ελπιδοφόρα ήταν η ελληνική παρουσία στο διεθνές τουρνουά Παίδων που διεξήχθη στο Ιράν. Η Ελλάδα αγωνίστηκε με δύο ομάδες, μία στην ελευθέρα και μία στην Ελληνορωμαϊκή και το σύστημα των αγώνων ήταν το ομαδικό.

Παρά την ταλαιπωρία, μιας και η αποστολή έφτασε στο Ιράν στις 5:30 τα ξημερώματα της ημέρας των αγώνων, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στην Ελευθέρα αγωνίστηκαν οι  Γιώργος Πιλίδης (54κ.), Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Χρήστος Σκόνδρας (58κ.), Δημήτρης Πουρουζίδης (69κ.), Σταύρος Αλεβίζος, Αλέξανδρος Τσαντικίδης (76κ.), Γιάννης Μαραγκόπουλος (85κ.) και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος (100κ.) και κατέλαβαν την 4η θέση. Στον πρώτο αγώνα η Ελλάδα κέρδισε το Ιράκ με 10-0 κι εν συνεχεία επιβλήθηκε της Συρίας με το ίδιο σκορ. Στον αμφίρροπο ημιτελικό οι αθλητές μας ηττήθηκαν με 6-4 από την Αρμενία (σ.σ. κατέλαβε την δεύτερη θέση). Αξιοσημείωτη στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η νίκη του Γιώργου Πιλίδη (54κ.) επί του πρωταθλητή Ευρώπης στις μικρές ηλικίες Χαρουτογιάν με 5-2. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο η Ελλάδα έχασε από το Ιράν Β με 9-1.

Στην ελληνορωμαϊκή αγωνίστηκαν οι Κώστας Μακρίδης (58κ.), Γιώργος Σωτηριάδης, Γαβριήλ Νικήτας (63κ.), Χαράλαμπος Κεχαγιάς, Μανώλης Νικήτας, Θοδωρής Φωτιάδης (69κ.) Ηλίας Παγκαλίδης και Παρασκευάς Χαλκίδης (85κ.). Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν θετικό, αλλά η παρουσία των παιδιών ήταν εξαιρετική και με συνδυασμό ότι οι περισσότεροι ανέβηκαν φέτος ηλικιακή κατηγορία, δίνει ελπίδες για το μέλλον. Η Ελλάδα έδωσε δύο παιχνίδια κι έχασε από το Ιράν και την Αρμενία.

Στην αποστολή συμμετείχαν  οι προπονητές: Γιάννης Παγκαλίδης, Νίκος Αποστόλου και Δημήτρης Ψωμάς, ενώ στο Ιράν βρέθηκε κι ο διεθνής διαιτητής Κωνσταντίνος Πράσκας.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι προπονητές: Γιάννης Παγκαλίδης, Νίκος Αποστόλου και Δημήτρης Ψωμάς, ενώ στο Ιράν θα βρεθεί και ο διεθνής διαιτητής Κωνσταντίνος Πράσκας.