Ιδιαίτερη τιμή χαρακτήρισε την εκλογή του στη θέση του προέδρου ο Δημήτρης Τραμπάκουλας. Ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης ευχαρίστησε τον Κώστα Θάνο κι έθεσε σαν στόχο να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά στην Πάλη.

 

Το μήνυμα του προέδρου της ΕΛΟΠ Δημήτρη Τραμπάκουλα

«Η εκλογή μου στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης είναι και αποτελεί για μένα μέγιστη τιμή. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΔΣ που με εμπιστεύτηκαν, μα ιδιαίτερα τον πρώην πρόεδρο και Ολυμπιονίκη κ.Κώστα Θάνο, για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Η παρουσία και η προσφορά του υπήρξε σημαντική και ιδιαίτερα αποτελεσματική. 

Επιθυμία μου είναι να είναι κοντά μας. Η εμπειρία του είναι πολύτιμη και ελπίζουμε να μας βοηθάει στο έργο μας.

Άνθρωποι σαν τον πρώην πρόεδρο που με σύνεση και αξιοπρέπεια έχουν περάσει όλη τους τη ζωή στα αγωνιστικά ταπί και στα διοικητικά της πάλης, δεν μπορεί παρά να εμφορούνται πάντα από τη διάθεση τους να προσφέρουν.

Η θέση την οποία ανέλαβα έχει πολλές ευθύνες, διοικητικές, ηθικές, μα και αγωνιστικές. Οφείλουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε το άθλημα της πάλης. Το άθλημά μας και βέβαια ο καθένας από τη δική του σκοπιά. Ας δώσουμε λοιπόν τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να ανεβάσουμε την πάλη ακόμα ψηλότερα. Πρώτος στόχος στην προσπάθεια αυτή είναι να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά στο άθλημα, να το αγαπήσουν και να μάθουν να παλεύουν στα ταπί, και στη ζωή τους».