Με το χάλκινο μετάλλιο θα γυρίσει από την Πολωνία η Μαρία Πρεβολαράκη. Η Κυρία της ελληνικής Πάλης συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά στην κατηγορία των 53κ. και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου.

Αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος μετά τον εγκλεισμό του Μαρτίου και η Πρεβολαράκη έδειξε ότι είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Δεκεμβρίου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε τη Ζάσινα με 3-0. Επόμενη αντίπαλος η Κράβτσικ. Η Πρεβολαράκη αν και προηγήθηκε με 6-5 έχασε τον αγώνα λίγο πριν το τέλος με την αθλήτρια από την Πολωνία να παίρνει την πρόκριση στον τελικό. Στον μικρό τελικό η Πρεβολαράκη επικράτησε με 2-0 της Γιετγκίλ (Τουρκία) και πήρε τη νίκη και ταυτόχρονα το χάλκινο μετάλλιο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μόησεν Παριγέι που βρίσκεται στην Πολωνία σχολίασε την εμφάνιση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τις εμφανίσεις της Μαρίας στην Πολωνία. Εδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Πάλεψε καλά και συνεχίζει να δείχνει τη μεγάλη της θέληση. Ελπίζω να γίνει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και να μπορέσουμε ξανά α διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο», τόνισε αρχικά ο Μόησεν Παριγέι και στη συνέχεια μίλησε για τη διοργάνωση:

«Το τουρνουά της Πολωνίας ήταν πολύ ιδιαίτερο. Είχε σπουδαίες αθλήτριες, αλλά ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Είναι η πρώτη φορά λόγω του κορονοϊού που είχαμε τόσο καιρό να δώσουμε επίσημα ματς. Αυτή η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη και φυσικά δεν μπορούσε κανείς να πει σε τι κατάσταση θα ήταν η Μαρία. Γιατί είναι διαφορετικά στην προπόνηση και διαφορετικά στους αγώνες. Ευτυχώς πάλεψε καλά».

Τέλος ο ομοσπονδιακός προπονητής έστειλε μήνυμα για το νέο lockdown.
«Εμείς γυρίζουμε το Σάββατο και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες οδηγίες, καθώς έχουμε νέο lock down. Καλό θα ήταν όλοι να ακούσουμε τους επιστήμονες, προκειμένου να μην αυξηθούν τα κρούσματα. Η υγεία είναι πάνω από όλους και σ’ αυτή την εποχή θα πρέπει να παλέψουμε όλοι για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Μετά την απόφαση για Lockdown οι αθλητές της ελληνορωμαϊκής δεν θα αγωνιστούν στο τουρνουά, εκτός από τον Λέων Κεσίδη, ο οποίος μένει μόνιμα στην Σουηδία και δεν έχει πρόβλημα μετακίνησης.