Τo Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΦΠ συνεδριάζει σήμερα (Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 17:00) μετά την ανακοίνωση παραμονής της πάλης στο Ολυμπιακό πρόγραμμα.

Στην συνεδρίαση μεταξύ άλλων θα συζητηθούν τα πεπραγμένα από την επιτυχή καμπάνια της ομοσπονδίας, ενώ θα εξεταστούν και θα αναλυθούν τα αποτελέσματα της. Ακόμη πρόκειται να σχεδιαστεί η από εδώ και πέρα στρατηγική για την κεφαλαιοποίηση, καθώς και τη μεγιστοποίηση, των όποιων κερδών έφερε η ελληνική και διεθνής καμπάνια για την παραμονή της Πάλης στο Ολυμπιακό πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο αυτό,  το ΔΣ της ΕΟΦΠ πρόκειται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκειμένου να γίνει ο σχετικός απολογισμός της εθνικής νικηφόρας μάχης που δόθηκε, αλλά και να συζητηθεί ο σχεδιασμός για τις περαιτέρω κινήσεις της Ομοσπονδίας, καθώς η Ελλάδα το 2014 φιλοξενεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο, ενώ το 2015 αναμένεται να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παλαιμάχων.

Η συνάντηση θα γίνει αύριο (Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 16:00) στο υπουργείο Αθλητισμού και θα παραστούν, από πλευράς κυβέρνησης ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, ενώ την αντιπροσωπεία της ΕΟΦΠ θα απαρτίζουν ο Πρόεδρος κ. Κώστας Θάνος, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Κολιτσόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας κ. Ξενοφώντας Αθανασίου, ο επίτιμος Πρόεδρος (ΕΟΦΠ) κ. Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο διευθυντής επικοινωνίας και στρατηγικής κ. Πάρις Κουρτζίδης, και η Ολυμπιονίκης της Πάλης κ. Σταυρούλα Ζυγούρη.