Μεγάλη επιτυχία για την ελληνική πάλη, καθώς η Μαρία Πρεβολαράκη ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Νεανίδων που διεξήχθη στη Σερβία.

Η νεαρή πρωταθλήτριά μας πέρασε μπάι τον πρώτο γύρο και στη συνέχεια κέρδισε κατά σειρά την Ισραηλινή Κχατζίτζε, την Γερμανίδα Φρίντιχ, στα ημιτελικά τη Σουηδέζα Άντερσον και στον τελικό την Γαλλίδα Ντεμπιέν με 2-0.

Την Πρεβολαράκη υποδέχτηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την άφιξή της  ο ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης, Νίκος Ασημακόπουλος, από την πλευρά της διοίκησης, ο οποίος της έδωσε πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτή τη σπουδαία διάκριση.

«Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία συνεχίζει να έχει το άθλημά μας σημαντικές επιτυχίες. Οι αθλητές και οι προπονητές κάτω από αντίξοες συνθήκες κάνουν άψογα τη δουλειά τους. Πολλά συγχαρητήρια στην Μαρία, η οποία είναι μια σπουδαία αθλήτρια και σίγουρα το μέλλον της ανήκει. Μακάρι να προκριθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες και, γιατί όχι, να χαρίσει άλλη μια διάκριση για τη χώρα μας», τόνισε ο Νίκος Ασημακόπουλος.