Πλούσια αγωνιστική δράση στο εξωτερικό θα έχουν οι Ελληνες Παλαιστές το τριήμερο που μας έρχεται. Συνολικά θα αγωνιστούν 17 πρωταθλητές σε δύο μεγάλες διοργανώσεις.

 

Στο διεθνές τουρνουά στο Βελιγράδι θα αγωνιστούν 8 αθλητές μας στην ελληνορωμαϊκή πάλη.  Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Απόστολος Μανουηλίδης (59κ.), Βλαδίμηρος Ματιάς (66κ.), Βασίλης Μιξάκης (71κ.), Γιώργος Πρεβολαράκης (75κ.), Νίκος Βάρκας (80κ.), Δημήτρης Τσεκερίδης (85κ.), Λαοκράτης Κεσίδης (98κ.) και Νίκος Λέων (130κ.). Τους αθλητές θα συνοδεύσει ο προπονητής Παναγιώτης Χεριστανίδης, ενώ στο τουρνουά θα συμμετάσχει και ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Ζαφείρης.

Στο Γκντανσκ της Πολωνίας θα αγωνιστούν εννέα αθλητές στη ελευθέρα πάλη. Πρόκειται για τους: Θεοχάρη Καλανίδη (57κ.), Φώτη Παπαδάκη (61κ.), Νίκο Αρουζμανίδη (65κ.), Κωνσταντίνο Γκότση (70κ.), Κύριλλο Μπινενμπάουμ (74κ.), Ηλία Κύδρο (86κ.), Μιχάλη Τσικοβάνι, Θανάση Καπαθανασίδη (97κ.) και Γιάννη Αρζουμανίδη (125κ.). Μαζί τους θα ταξιδέψει ο προπονητής Αμιράν Καρντάνοφ.

Αμέσως μετά το τουρνουά οι Κύδρος και Αρζουμανίδης θα συμμετάσχουν σε καμπ προετοιμασίας στην Οσετία της Ρωσίας, όπου θα τους συνοδεύσει ο Καρντάνοφ.