Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του την Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία για 2η συνεχή χρονιά κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη φέτος στην πόλη Βάνταα της Φινλανδίας.

Την αθλήτρια συνόδευαν ο προπονητής της Κώστας Αρκουδέας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης Κώστας Θάνος και ο Γενικός Γραμματέας Ξενοφών Αθανασίου.

Ο κ. Ανδριανός συνεχάρη την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια και αναφέρθηκε στην επιτυχή προσπάθεια που έγινε για να παραμείνει η Πάλη στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα, αλλά και για την εξασφάλιση έκτακτης επιχορήγησης για τις Αθλητικές Ομοσπονδίες η οποία επετεύχθη με την προσωπική συμβολή του Πρωθυπουργού. Ο Υφυπουργός τέλος υπογράμμισε την προσπάθεια για την επίλυση όλων των υπαρκτών προβλημάτων και εκκρεμοτήτων που αφορούν τον ελληνικό αθλητισμό.

«Ο κ. Ανδριανός δεσμεύτηκε ότι θα έχει επαφή με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το θέμα των διακριθέντων αθλητών και τον διορισμό τους. Επίσης είπε ότι θα εξετάσει την πρόταση που του κάναμε για όσους αθλητές και προπονητές που υπηρετούν στις Ενοπλες Δυνάμεις, να έχουν δυνατότητα απόσπασης στις ομοσπονδίες, κάτι που αυτή τη στιγμή συμβαίνει και με καθηγητές Φυσικής Αγωγής», είπε η Μαρία Πρεβολαράκη η οποία ευχαρίστησε τον κ. Ανδριανό για την τιμή που της έκανε να την δεχτεί στο γραφείο του.