Η ναυτιλιακή εταιρεία MEADWAY SHIPPING & TRADING INC θα βρίσκεται στο «πλευρό» της Μαρίας Πρεβολαράκη στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Ρίο 2016».

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «υιοθετήθηκε» από την MEADWAY SHIPPING & TRADING INC στο πλαίσιο του προγράμματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016» που εμπνεύστηκε και υλοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος.

Τα αποτελέσματα του προγράμματος παρουσιάστηκαν σε μια λαμπρή εκδήλωση στο κατάμεστο αμφιθέατρο της ΕΟΕ και συνολικά 28 εταιρείες, τράπεζες και ιδιώτες, θα στηρίξουν έμπρακτα 55 αθλητές και αθλήτριές.

Για την Μαρία Πρεβολαράκη μίλησε ο Διονύσιος Δελαπόρτας, Γενικός Διευθυντής MEADWAY SHIPPING & TRADING INC. «Θέλω να ευχαριστήσω την Νικολέτα Παναγιωτοπούλου που με γέμισε με τόσα πολλά συναισθήματα που ούτε τα φανταζόμουν. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κύριο Καπράλο που πρέπει να είστε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος με τις ευχές που ακούτε και τα καλά λόγια. Και φυσικά να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Μαρία αλλά και σε όλους τους αθλητές».