Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αρχίζει το Σάββατο (10/9) το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών. Από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 18 θα διεξαχθεί η κορυφαία διοργάνωση στο Βελιγράδι και θα συμμετέχουν οι κορυφαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο.

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει με τρεις αθλητές και φυσικά ο στόχος είναι η διάκριση. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι Γιώργος Κουγιουμτσίδης, Γιώργος Πρεβολαράκης και Μαρία Πρεβολαράκη. Οι τρεις διεθνείς αθλητές έχουν αποδείξει πολλάκις την αξία τους και σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση οι φιλοδοξίες είναι υψηλές.

Ο Γιώργος Πρεβολαράκης θα αγωνιστεί στα 77κ. στην ελληνορωμαϊκή, ο Γιώργος Κουγιουμτσιδης στα 79κ. ελευθέρας και η Μαρία Πρεβολαράκη στα 53κ. Γυναικών.

Στο Βελιγράδι θα ταξιδέψουν επίσης οι προπονητές: Μόησεν Παριγέι, Κώστας Αρκουδέας και Θέμης Ιακωβίδης, καθώς και ο διεθνής διαιτητής Χρηστός Λιάκος.

Ο μεγάλος άτυχος είναι ο Αζαμάτ Χοσόνοφ, ο οποίος τραυματίστηκε στο Ισραήλ και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος U23.