Με την Στεφανία Ζαχείλα να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο ολοκληρώθηκε στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο. Στην κατηγορία των +70 κιλών, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε για τέταρτη φορά στο βάθρο των νικητών στο σιρκουί των πέντε στάσεων και κατέκτησε την τρίτη θέση στο σύνολο το Παγκοσμίου Πρωταθλήματος καταγράφοντας μία πολύ μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα.

Μετά τα μετάλλια σε Τουρκία, Ισπανία και Γαλλία, η πρωταθλήτρια Ελλάδας έκανε τέσσερα τα χάλκινά της, ενώ η μόνη διοργάνωση που δεν ανέβη κε στο βάθρο ήταν στην Παραλία Κατερίνης. Εκεί, έχασε στον «μικρό» τελικό από την Ισπανίδα Ανζελίκ Καρόλ Γκονζάλες.

Η Ζαχείλα στη Ρουμανία ξεκίνησε με ήττα στις λεπτομέρειες από την Ουκρανή Λιουντμίλα Πάβλοβετς Τίχινα, ενώ στη συνέχεια κέρδισε την Ρουμάνα Ντάρια Μαρία Τελετσάν και την Κάθριν Φρίλσεθ από τη Νορβηγία. Στον ημιτελικό έχασε από τη Ρουμάνα Καταλίνα Ατσέντε και νίκησε στον «μικρό» τελικό την Κατερίνα Πιτσιάβα για να πάρει το μετάλλιο.

Η Πιτσιάβα από την πλευρά της που πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση, ξεκίνησε με νίκες απέναντι στην Έλενα Ιρίνα Μάργκας από την Ρουμανία, στην Μάρεν Αντζελίνα Άντερσον από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην συμπατριώτισσά της Ισαμπό Μαρί Σαλάκ. Στον ημιτελικό έχασε από την Ουκρανή Λιουντμίλα Πάβλοβετς Τίχινα.

Στα 70 κιλά η Αγόρω Παπαβασιλείου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση της Παραλίας Κατερίνης, πλασαρίστηκε στην 9η θέση.

Στους άνδρες ο Αχιλλέας Χρυσίδης στα +90 κιλά πήρε την 8η θέση, ενώ ο Ραφάηλ Γκίρνης έμεινε στην 11η θέση. Την 11η θέση στα 90 κιλά πήρε και ο Χρήστος Σαμαρτζίδης στα 90 κιλά.