Συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, είχε αντιπροσωπεία της ΕΟΦ Πάλης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο, Κωνσταντίνο Θάνο, τον α΄ αντιπρόεδρο, Δημήτρη Κολιτσόπουλο, αλλά και τον Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ, Αμιράν Καρντάνοφ.

Η αντιπροσωπεία της ΕΟΦΠ παρέθεσε στον πρόεδρο της Βουλής τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία, του επισήμανε την ανάγκη στήριξης του αθλήματος των Ολυμπιονικών λίγο πριν από τους Αγώνες του «Ρίο 2016», ενώ του ζητήθηκε να συμβάλει και στην επίσπευση επικαιροποίησης του αθλητικού νόμου.

«Ζητήσαμε τη συμβολή του προέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προκειμένου η πάλη να τύχει περαιτέρω στήριξης από την ελληνική Πολιτεία. Ένα χρόνο μετά την παραμονή του αθλήματος στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και σχεδόν ενάμιση χρόνο πριν από τους Αγώνες του Ρίο, το άθλημα των Ολυμπιονικών έχει ανάγκη ανθρώπων που θα το βοηθήσουν, ώστε να βγει και πάλι μπροστά από τις κάμερες. Ο κ. Μεϊμαράκης, γνωστός για την αγάπη του στον αθλητισμό, αλλά και τη στήριξη που προσέφερε στο άθλημά μας για παραμονή του στο Ολυμπιακό πρόγραμμα, είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή την περίπτωση θα σταθεί δίπλα στην τιτάνια προσπάθεια της ομοσπονδίας πάλης. Άλλωστε, κάτι τέτοιο έδειξε και στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαμε, στην οποία μάλιστα δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός στα πάσης φύσεως προβλήματα του αντιμετωπίζουμε» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΦΠ, Κωνσταντίνος Θάνος.