Με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευ. Μεϊμαράκη είχε θερμή συνάντηση ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Παπαδάτος.

Ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος ήθελε να συγχαρεί προσωπικά τον Παπαδάτο για το αργυρό μετάλλιο που κέρδισε στην Ολυμπιάδα κωφών στην Σόφια τον περασμένο Ιούλιο, προσέφερε στον Έλληνα Ολυμπιονίκη αναμνηστικά που προσφέρονται μόνο σε αρχηγούς κρατών, θέλοντας έτσι να δείξει τον μεγάλο θαυμασμό που τρέφει στο πρόσωπο του Αλέξανδρου και στην δύναμη της θέλησής του.
Η συνάντηση έγινε ύστερα από πρόσκληση του ίδιου του Προέδρου της Βουλής, ενώ ο διεθνής Έλληνας αθλητής συνοδευόταν απ’ τον προπονητή του κ. Νίκο Αποστόλου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας κωφών κ. Δημήτρη Στεφανίδη.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον διεθνή αθλητή και τον προπονητή του, όπως και στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας κωφών, που ήταν και ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στην Ολυμπιάδα κωφών τον Ιούλιο στην Σόφια.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχές των κ. κ. Μεϊμαράκη και Τραγάκη για νέες μεγάλες επιτυχίες, τόσο προσωπικά προς τον Αλέξανδρο Παπαδάτο, όσο και στο σύνολο των διεθνών αθλητών της Πάλης.