Η Ευκαρπία έκανε το 3Χ3 στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Πάλης που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής και έχει κατακτήσει ισάριθμα χρυσά ομαδικά μετάλλια. Στην ηλικιακή κατηγορία των Ανδρών, Εφήβων και Παίδων οι αθλητές της ομάδας συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς και ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Ο τεχνικός της Ευκαρπίας Θέμης Ιακωβίδης σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι περίμενε αυτή την επιτυχία: «Το περίμενα γιατί δουλεύουμε καθημερινά. Τα πρωταθλήματα δεν ήρθαν τυχαία, κάνουμε πολύ σκληρά δουλειά. Δεν είναι εύκολο να καθοδηγήσεις τόσα παιδιά σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Την Ευκαπρία εκπροσωπούν 20-25 αθλητές ανά διοργάνωση» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε «Μετά από τέτοιες διακρίσεις αισθάνεσαι ότι οι κόποι σου έχουν ανταμειφθεί. Προσωπικά είμαι καθημερινά 5 ώρες στα γυμναστήρια και κάθε μέρα 60-70 αθλητές έρχονται στην προπόνηση. Αυτό είναι πολύ κουραστικό, αλλά η χαρά των παιδιών σου φέρνει πάντα τη μεγαλύτερη ικανοποίηση».
 Ο Θέμης Ιακωβίδης δεν αναφέρθηκε μόνο στο παρών, αλλά και στο μέλλον του συλλόγου και τόνισε ότι υπάρχει και νέα φουρνιά παλαιστών: «’Εχουμε και πολλά νέα παιδιά. Δεν κοιτάμε μόνο τους μεγάλους έχουμε και την καινούργια φουρνιά. Παράγουμε καινούργια γενιά κι αυτό μας κάνει χαρούμενους».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε και στους αθλητές της Πάλης που φέρνουν διακρίσεις: «Είμαστε χαρούμενοι από τις επιτυχίες τους. Είναι η δουλειά των τελευταίων ετών που γίνεται. Αρχικά με τις θυσίες των γονιών και των προπονητών και στη συνέχεια βοηθάει η ομοσπονδία».
Τέλος ο Θέμης Ιακωβίδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα κάνει ο Γιώργος Κουγιουμτζίδης για να εξασφαλίσει την Ολυμπιακή πρόκριση: «Εχουμε φτιάξει ένα ειδικό πρόγραμμα για τον Κουγιουμτσίδη και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Είναι 18 χρονών και θα καταβάλουμε όλες τις προσπάθειες για να τα καταφέρει. Θα πάμε σε διάφορες προετοιμασίες, όπως στη Γεωργία, για να είμαστε έτοιμοι και να κυνηγήσουμε τους στόχους μας» κατέληξε