Οι Δημήτρης Τσομπανούδης και Γιάννης Μαρτίδης είναι ακόμη δύο αθλητές που επιβραβεύτηκαν από την ΕΛΟΠ για τις επιτυχίες τους το 2017-18. Οι δύο αθλητές που το τελευταίο διάστημα έχουν περάσει το δικό τους Γολγοθά, μίλησαν για τα πριμ της Ομοσπονδίας και ξεκαθάρισαν ότι αυτές οι ενέργειες δίνουν σε όλους κίνητρο.

Ο Τσομπανούδης που έλαβε 2.500 ευρώ για το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων σχολίασε: «Είναι πάρα πολύ συγκινητικό να βλέπεις την ομοσπονδία να σε στηρίζει και να σε επιβραβεύει για τις προσπάθειές σου. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την στήριξή τους. Για μένα έχει μεγάλη σημασία και μου ανεβάζει την ψυχολογία πολύ, καθώς προέρχομαι από ένα χειρουργείο. Πιστεύω ότι μ’ αυτές τις ενέργειες όλοι οι αθλητές θα παλέψουν πιο σκληρά, καθώς έχουν περισσότερε κίνητρα».

Ο Μαρτίδης από τη μεριά του έλαβε 2.000 για τις δύο πέμπτες θέσεις σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα την ίδια χρονιά τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Για μένα είναι πολύ σημαντική αυτή η κίνηση. Αυτό το διάστημα έχω περάσει πολύ δύσκολα, καθώς έχασα τον πατέρα μου και προπονητή μου. Με αυτή την κίνηση η ομοσπονδία μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε. Θα συνεχίσω να παλεύω για να κάνω περήφανη τη χώρα μου, αλλά και όλους στην Ομοσπονδία, που στέκονται στο πλευρό μας».