Ο Μιχάλης Ιωσηφίδης και ο Νίκος Αποστόλου έστειλαν το δικό τους μήνυμα και σχολίασαν το μεγάλο πριμ που έδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης στους αθλητές που έφεραν διεθνείς επιτυχίες σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τις αγωνιστικές χρονιές 2017 και 2018.

Ο Μιχάλης Ιωσηφίδης έλαβε το ποσό των 2.000 ευρώ για τις δύο πέμπτες θέσεις που κατέκτησε σε μία αγωνιστική χρονιά σε Παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τόνισε: «Οποιαδήποτε μορφή οικονομικής ενίσχυσης σε έναν αθλητή που βρίσκεται στο επίπεδο του πρωταθλητισμού είναι απαραίτητη και καλοδεχούμενη. Ποσό άλλωστε στη περίοδο που διανύουμε στη προσπάθεια μας για μια πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Ήταν ένα σωστό βήμα το οποίο δίνει κίνητρο σε όλους τους αθλητές. Ελπίζω και εύχομαι τέτοιες προσπάθειες από την ελληνική ομοσπονδία να υπάρχουν και στο άμεσο μέλλον».

Από τη μεριά του ο προπονητής Νίκος Αποστόλου επεσήμανε: «Είναι πολύ σημαντικό για τους αθλητές της Πάλης να υπάρχουν τέτοιες ενέργειες. Τους δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν. Είχαμε χάσει πάρα πολλά παιδιά που εγκατέλειψαν το άθλημα όταν η πολιτεία έκοψε τα κίνητρα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την απόφαση!»