Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το world series beach wrestling που διεξήχθη στη Γαλλία. Οι Ελληνες αθλητές πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις με αποκορύφωνα την εμφάνιση της Στεφανίας Ζαχείλα που κατέλαβε την 4η θέση.

Στα +70κ. στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 4-0 από την Τουρκάλα Αλτούγκ και δεν κατάφερε να ανέβει σο βάθρο.

Από εκεί και πέρα στα 70κ. Ανδρών ο Χρήστος Χριστοφορίδης κατέκτησε την 10η θέση και ο Νίκος Δασκουλίδης την 12η. Στα 80κ. ο Αλέξανδρος Τσαντικίδης κατέλαβε την 5η θέση, Ο Κυριάκος Σωτηριάδης την 6η.

Στα 90κ. ο Μιχάλης Τσικοβάνι ήρθε 5ος, ενώ στα +90κ. ο Αχιλλέας Χρυσίδης κατέλαβε την 7η θέση. Στην ίδια κατηγορία ο Κώστας Φωτιάδης ήρθε 8ος.

Στις Γυναίκες στα 70κ. η Αγόρω Παπαβασιλείου ήρθε 5η, ενώ στα 70+ κ. εκτός από την Ζαχείλα αγωνίστηκε και η Κατερίνα Πιτσιάβα που ήρθε 6η.

Να τονίσουμε ότι στη διοργάνωση παραβρέθηκε ως επίσημος προσκεκλημένος το εκλεγμένο μέλος της Μεσογειακής συνομοσπονδίας και Ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος, ενώ σύμφωνα με το καλεντάρι της Παγκόσμιας ομοσπονδίας στις 10-11 Σεπτεμβρίου το World Series θα διεξαχθεί στην Κατερίνη.