Η ελληνική σημαία κυμάτισε ψηλά και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης στην Αμμο U20. Η χώρα μας κατέκτησε δύο ακόμα μετάλλια. Στη Ρουμανία οι Ραφαήλ Γκίρνης και Δροσούλα Τζιανακοπούλου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο και σκόρπισαν για μία ακόμη φορά πολλά χαμόγελα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό Γυναικών, ενώ στους Ανδρες ήρθε 4η!

Ο Ραφαήλ Γκίρνης πάλεψε στα +90κ. και πέρασε στα ημιτελικά αήττητος από τον όμιλο. Στον ημιτελικό ηττήθηκε με 3-0 από τον Αζέρο Αλίγιεφ. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο ήταν εκπληκτικός και νίκησε με 2-0 τον Ρουμάνο Ποπέσκου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελληνας πρωταθλητής δεν έχασε κανένα σημείο σε όλη τη διοργάνωση, εκτός από τον ημιτελικό!

Η Τζιανακοπούλου αγωνίστηκε στα 70κ. έδειξε από την αρχή της διοργάνωσης ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στον ημιτελικό κάμφθηκε από την Ρουμάνου Σίρμπου. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο όμως με κατάθεση ψυχής δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Ρουμάνα Αντριες και επικράτησε με 3-0 διπλασιάζοντας τις επιτυχίες για την ελληνική Πάλη. 
Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιπη ελληνική αποστολή. Ο Κωνσταντίνος Τσακνάκης στα 90κ. άγγιξε το μετάλλιο, αλλά τελικά κατέλαβε την 4η θέση. 

Η Ευαγγελία Τρανού στα 60κ. ήρθε 5η, ενώ στην ίδια κατηγορία η Σοφία Περδίκη κατέλαβε την 11η θέση. Η Στέλλα Σκαμπαρδώνη στα +70κ. πήρε την 6η θέση. 
Στα 70κ. ο Ηλίας Καρνάβας μετά την τεράστια επιτυχία και το ασημένιο μετάλλιο στο U17 δοκίμασε τις δυνάμεις του και στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία, καταλαμβάνοντας την 9η θέση.
Τέλος ο Γιώργος Τερζίδης στα 80κ. κατέλαβε την 13η θέση.