Σε μια λαμπρή τελετή, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε, τις κορυφαίες αθλήτριες και τους κορυφαίους αθλητές για τη χρονιά που μας πέρασε, ενώ έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτας της.

Μεταξύ άλλων Ολυμπιακών αθλημάτων, η Πάλη είχε την τιμητική με την Μαρία Πρεβολαράκη, που βραβεύτηκε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία των 55 κιλών στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013, οι οποίοι, ως γνωστόν, διεξήχθησαν στην Μερσίνη της Τουρκίας.

Τη βράβευση (και απονομή τιμητικής πλακέτας) έκανε ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σάκης Βασιλειάδης.

Το «παρών» στην εκδήλωση, που έγινε στην έδρα της ΕΟΕ, έδωσαν, ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου, το μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Λάμπης Νικολάου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Φουντουλάκης, ο πρόεδρος της ΕΟΦΠ κ. Κώστας Θάνος, ο γεν. γραμματέας της ΕΟΦΠ και μέλος της ΕΟΕ κ. Ξενοφών Αθανασίου, όπως και σύσσωμο το ΔΣ της ΕΟΦΠ, τα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, καθώς και μέλη όλων των αθλητικών ομοσπονδιών των Ολυμπιακών αθλημάτων.