Με δύο ελληνικές συμμετοχές ολοκληρώνεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20, που διεξάγεται στην πόλη Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα της Ισπανίας. Το Σάββατο (1/7) στη μάχη ρίχνονται ο Θεοχάρης Κουγιουμτσίδης και ο Γιώργος Σαρίδης στο στυλ της ελευθέρας.

Ο πρώτος κληρώθηκε απευθείας στη φάση των «16» στα 74 κιλά και θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό Μουχαμάντ Ινσαπίεφ με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά. Στα 92 κιλά ο Γιώργος Σαρίδης θα παλέψει με αντίπαλο τον Ουκρανό Όλεγκ Κουζμένκο Τάισον.

Την Παρασκευή (30/6) ο Δημήτρης Οφλίδης στα 57 κιλά της ελευθέρας ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθειά του καθώς έδειξε τις δυνατότητές του και ήταν επιβλητικός απέναντι στον Χάρβεϊ Θάι Ρίντινγκς από την Μεγάλη Βρετανία. Στη συνέχεια έπαιξε με τον Γερμανό Νταβίντ Πολ Κίφερ και κατάφερε να προηγηθεί 4-0, όμως τελικά γνώρισε την ήττα.

Στα 70 κιλά ο Γιώργος Ιωακειμίδης αντιμετώπισε τον Μολδαβό Ιόν Μάρκου και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο έχασε στις λεπτομέρειες με 8-6. Τέλος, ο Γιώργος Τερζίδης έχασε στα 79 κιλά από τον Αζέρο Σαντίγκ Μουσταφαζάντε.