Οι επιτυχίες στην ελληνική Πάλη συνεχίζονται. Ο Γιώργος Πιλίδης έφερε στη χώρα μας το δεύτερο μετάλλιο φέτος σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κι έκανε όλη την Ελλάδα υπερήφανη. Οι επιτυχίες των αθλητών μας δείχνουν το μέγεθος της δουλειάς που γίνεται καθημερινά κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές όλων των αθλητών μας.

Μα πάνω από όλα αξίζουν συγχαρητήρια στην Μαρία Πρεβολαράκη, στον Αλέξανδρο Παπαδάτο και στον Γιώργο Πιλίδη που σήκωσαν την Ελλάδα ψηλά και μας έκαναν εθνικά υπερήφανους στις κορυφαίες διοργανώσεις που συμμετείχαν.

Οι επιτυχίες των τριών αθλητών μας, καθώς και τα μετάλλια που έφεραν οι διεθνείς μας αθλητές σε διεθνείς διοργανώσεις δίνει ένα ιδιαίτερο βάρος στην Ελληνική ομοσπονδία πάλης, ώστε να βρίσκεται στο πλευρό τους και να τους στηρίζει με όσα μέσα διαθέτει.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και του συνόλου της οικογένειας της Πάλης θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχηθώ ανάλογη συνέχεια στα Παγκόσμια πρωταθλήματα που ακολουθούν.