Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και ο πρόεδρος Στέργιος Λεωνάκης συγχαίρουν την ελληνική Κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκταμίευση των 31 εκατ. ευρώ, ως προκαταβολή από το στοίχημα, προς τα ερασιτεχνικά σωματεία, τις ερασιτεχνικές ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς και προς τις Εθνικές μας ομάδες, μέσω των αθλητικών ομοσπονδιών.Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης γίνονται πράξη και βοηθούν σημαντικά τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Επίσης η ΕΛΟΠ συγχαίρει ιδιαίτερα τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, διότι τα τελευταία 2,5 χρονια που είναι στο τιμόνι του ελληνικού αθλητισμού, βρίσκεται συνέχεια δίπλα στις ομοσπονδίες, τα σωματεία, τους προπονητές και τους αθλητές. Πέραν από τις σημαντικές τομές που έκανε στην αθλητική μεταρρύθμιση, δείχνει έμπρακτα ότι προσπαθεί να βελτιώσει το σύνολο του αθλητισμού και οι παρεμβάσεις του είναι κάτι παραπάνω από καταλυτικές.
Η οικογένεια της Πάλης εκφράζει την ικανοποίησή της και θα συνεχίζει να στηρίζει θερμά όλες τις ενέργειες που γίνονται για τη βελτίωση και την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού.