Στον δρόμο για ακόμη ένα μετάλλιο σε μία διεθνή διοργάνωση είναι ο Μιχάλης Ιωσηφίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής βρίσκεται στα ρεπεσάζ των 97κ. ελληνορωμαϊκής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 που διεξάγεται στην Σερβία.

Ο Ιωσηφίδης άρχισε τη διοργάνωση άκρως εντυπωσιακά και επικράτησε του Βόρεν με 3-1 στον προκριματικό γύρο. Η νίκη απέναντι στον Νορβηγό που είχε κατακτήσει την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του έδωσε… φτερά και στη φάση των «16» αντιμετώπισε τον Μαρίνοφ. Με νέα μεγάλη εμφάνιση επικράτησε με τεχνική υπεροχή του Βούλγαρου αθλητή και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Αρτούρ Σαργκσιάν και ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή. Ο Ρώσος έφτασε με σχετική ευκολία στον τελικό και έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Ελληνα πρωταθλητή.
Στα ρεπεσάζ ο Ιωσηφίδης θα αντιμετωπίσει αύριο τον νικητή της αναμέτρησης Ντάντακ (Τσεχία) – Μπούκιν (ΗΠΑ) και αν επικρατήσει θα παλέψει με τον Ράγκινερ (Αυστρία) για το χάλκινο μετάλλιο.
Στην κατηγορία των 82κ. αγωνίστηκε σήμερα και ο Ηλίας Παγκαλίδης που ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Ρώσο Οζάεφ και αποκλείστηκε.