Στη Σερβία η Μαρία Πρεβολαράκη μας έκανε υπερήφανους. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Γυναικών στην κατηγορία των 53κ. κι έδειξε ότι άφησε πίσω της τους συνεχόμενους τραυματισμούς. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε στο ΠS για τη μεγάλη της επιτυχία. Μας αποκάλυψε ότι απογοητεύτηκε που έχασε στον ημιτελικό, αλλά το κίνητρο που της έδωσε ώθηση, ήταν πως δεν ήθελε να φύγει με άδεια τα χέρια!

ΕΡ: Μαρία συγχαρητήρια. Για μια ακόμη φορά έκανες την Ελλάδα υπερήφανη και κατέκτησες το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Φαντάζομαι είσαι απόλυτα χαρούμενη?
«Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα. Ευτυχώς σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν είχα κάποιον τραυματισμό. Μπόρεσα και αγωνίστηκα ελεύθερα, σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα, αλλά από την έκβαση των αγώνων θα μπορούσα να διεκδικήσω κάτι καλύτερο».
ΕΡ: Μιλάς για τον ημιτελικό, όπου έχασες στις λεπτομέρειες;
«Ναι. Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα αρκετά, όταν έχασα στον ημιτελικό. Εχασα την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Θα είχα εξασφαλίσει σ αυτόν τον αγώνα το μετάλλιο. Είχα δουλέψει και είχα προετοιμαστεί πολύ καλά για το Ευρωπαϊκό και απογοητεύτηκα από τον τρόπο που έχασα».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Μαρίας Πρεβολαράκη