Με δύο χάλκινα μετάλλια για τα ελληνικά χρώματα ολοκληρώθηκε στο Σεν Λορέν ντι Βαρ της Γαλλίας η τρίτη στάση του Beach Wrestling World Series. Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν η Αγόρω Παπαβασιλείου στα 70 κιλά και η Στεφανία Ζαχείλα στα +70 κιλά.

Συγκεκριμένα στα 70 κιλά των γυναικών η Αγόρω Παπαβασιλείου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ήττα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε κατά σειρά της Σλοβένας Τρμπούλιν, της Αθανασίας Βούλγαρη και της Γαλλίδας Γκεντόν, ωστόσο στον ημιτελικό έχασε από την Ουκρανή Νικιτίνσκα. Στον «μικρό» τελικό επικράτησε εκ νέου της «οικοδέσποινας» Γκεντόν και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Η Λυγερή Αθανασία Βούλγαρη στην ίδια κατηγορία νίκησε μόνο τη Σλοβένα Τρμπούλιν και πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση.

Στην κατηγορία των +70 η Στεφανία Ζαχείλα με δύο νίκες κόντρα στην Κατερίνα Πιτσιάβα και στην Ουκρανή Χέχα πήρε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ έχασε από την επίσης Ουκρανή Πάβλοβετς Τίχινα και από την Γαλλίδα Γκονζάλες.

Η Κατερίνα Ειρήνη Πιτσιάβα πήρε την τέταρτη θέση κερδίζοντας την Γκονζάλες και την Χέχα, ενώ έχασε από την Στεφανία Ζαχείλα και την Πάβλοβετς Τίχινα.

Η επόμενη στάση του Beach Wrestling World Series είναι στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας το διήμερο 9 και 10 Σεπτεμβρίου.