Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Αρίωνα Κολιτσόπουλο, που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα 71κ. Ελληνορωμαϊκής Πάλης, στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών, που διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο κ. Βρούτσης συνεχάρη τον νεαρό πρωταθλητή μας, που συνοδευόταν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή και πατέρα του, Αλέξη Κολιτσόπουλο, και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν στην προετοιμασία αλλά και στο λαμπρό, όπως προδιαγράφεται, μέλλον του.  Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Νικολακόπουλος. Άλλωστε, η χώρα μας για πρώτη φορά στην ιστορία κατέκτησε την κορυφή του κόσμου σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία.

Ο Υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για τον εκσυγχρονισμό του προπονητηρίου στον Πύργο Ηλείας, στο οποίο ο Κολιτσόπουλος κάνει την προετοιμασία του.
Έδωσε εντολή στις αρμόδιες Υπηρεσίες να ενισχύσουν οικονομικά την αγορά μίας νέας παλαίστρας, Ολυμπιακών προδιαγραφών, για τις ανάγκες του σωματείου «Ο ΤΙΤΑΝ», αθλητής του οποίου είναι και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας.

«Αποτελεί δέσμευσή μου, πως όσο διατηρώ το χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού θα μεριμνώ στο μέτρο των δημοσιονομικών δυνατότητων μας για τη βελτίωση των συνθηκών προετοιμασίας των αθλητών μας.
Είναι άμεση προτεραιότητα η ενίσχυση των υποδομών, ώστε να έχουμε αθλητισμό υψηλού επιπέδου.

Ως επιβράβευση, λοιπόν, της τεράστιας προσπάθειας που κάνει ο Αρίωνας, οι προπονητές του και οι συναθλητές του, το Υπουργείο Αθλητισμού θα συνεισφέρει στην αγορά μίας σύγχρονης παλέστρας Ολυμπιακών προδιαγραφών στον σύλλογό του.

Η Ελλάδα χρειάζεται παιδιά με την στοχοπροσήλωσή του και η ελληνική Πολιτεία είναι εδώ για να τα στηρίξει.

Ο Αρίωνας είναι η Ελλάδα που θέλουμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης