Την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U17 που διεξάγεται στην Τουρκία κατέκτησε η Μαρία Λουίζα Γκίκα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στον μικρό τελικό των 43κ. και γνώρισε την ήττα από την Ρωσίδα Βερεζόνσκαγια από την Ρωσία. Η Γκίκα που μας έχει συνηθίσει να είναι πιστή στο ραντεβού της με τις διακρίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις, δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, καθώς ηττήθηκε με 5-1. Η 5η θέση αναμφίβολα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία και δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της.

Απο εκεί και πέρα η Λουκία Καραγιάννη αγωνίστηκε στα 61 κιλά της πάλης γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17 της Τουρκίας. Η Ελληνίδα αιφνιδιάστηκε από την Εκατερίνα Ραντίσεβα που κατάγεται από την Ρωσία και γνώρισε την ήττα.
Τέλος αρχίζουν οι προσπάθειες των αθλητών της Ελευθέρας και η Ελλάδα θα έχει αύριο τρεις εκπροσωπήσεις. Στα 55κ. ο Αικ Καζαριάν θα παλέψει με τον Ρώσο Αϊντ.
Στα 65κ. ο Βασίλης Κεσίδης θα αγωνιστεί απέναντι στον Αρμένιο Αζαριάν, ενώ ο Θεόφιλος Κεσίδης στα 80κ. θα αντιμετωπίσει τον Μιράντοφ από το Τουρκμενιστάν.