Μια πολύ ευχάριστη είδηση επεφύλασσε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης στην συνάντηση που είχε με τον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, την Μαρία Πρεβολαράκη και τους εκπροσώπους της ελληνικής Πάλης.

Ο κ. Βρούτσης ανακοίνωσε ότι η λύση του προβλήματος με το διαβατήριο του Κουρουγκλίεβ είναι θέμα ωρών και ο πρωταθλητής Ευρώπης θα μπορέσει να αγωνιστεί στα προολυμπιακά τουρνουά και εν συνεχεία, εφόσον εξασφαλίσει την πρόκριση στο Παρίσι.

Η είδηση αυτή έγινε αποδεκτή με χειροκροτήματα και ο Κουρουγκλίεβ εμφανώς συγκινημένος του έσφιξε το χέρι! Ο κ. Βρούτσης έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους δύο αθλητές. Αναφέρθηκε ειδικά στην Μαρία Πρεβολαράκη που είναι από τις πλέον επιτυχημένες αθλήτριες στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και της ευχήθηκε να πάρει την πρόκριση για το Παρίσι.

Στη συνάντηση, εκ μέρους της ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης παραβρέθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος Δημήτρης Τραμπάκουλας, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Λαβασίδης, το μέλος της τεχνικής Επιτροπής και Ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος και οι προπονητές Μόησεν Παριγέι και Χρήστος Ξενίδης.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό και ο υπουργός Αθλητισμού τόνισε χαριτολογώντας ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω θα ήθελε να ήταν αθλητής της Πάλης.

Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης έδωσε στον κ. Βρούτση ένα ενθύμιο, θέλοντας να του εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την προσπάθεια που έκανε για να μπορέσει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες!