Για το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Νέων Ανδρών που διεξάγεται στα Σκόπια θα παλέψει αύριο ο Μιχάλης Ιωσηφίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις έφτασε έως τον ημιτελικό κι εκεί ηττήθηκε από τον σπουδαίο Ρώσο Σαργκσιάν.

Σε τροχιά μεταλλίου βρίσκεται και ο Δημήτρης Τσομπανούδης. Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης στους Παίδες θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ.

Στην κατηγορία των 97κ. της ελληνορωμαϊκής ο Ιωσηφίδης ξεκίνησε από τη φάση των «16» όπου επικράτησε του Πολωνού Τσούτζεκ με 9-4. Στα προημιτελικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Ερσεκ (Ουγγαρία) και νίκησε με πτώση. Στον ημιτελικό πάλεψε με τον Σαργκσιάν και ηττήθηκε με τεχνική πτώση. Ο σπουδαίος Ρώσος αθλητής έφτασε έως τον τελικό επικρατώντας όλα τα παιχνίδια με τεχνική υπεροχή. Ο Ιωσηφίδης στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Σίμοβιτς (Σερβία) – Σκιλιαρένκο (Ουκρανία).

Στα 82κ. ο Δημήτρης Τσομπανούδης ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα με 3-0 από τον Λιβάι. Ο Ούγγρος αθλητής έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε νέα ευκαιρία στον πρωταθλητή μας.

Αύριο ο Τσομπανουδης θα παλέψει με τον Πέτρατς (Κροατία) κι αν νικήσει θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Ρικάντζε (Γεωργία)