Παρακολουθήστε ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν την 7η και τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η Ελληνική ομοσπονδία θα σας παρουσιάζει ζωντανά όλες τις εξελίξεις του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Παίδων Κορασίδων που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Ανω Λιόσια.

Στη Σελίδα της διοργάνωσης στο facebook θα μπαίνουν φωτογραφίες και βίντεο από τους αγώνες και βίντεο με δηλώσεις των Ελλήνων αθλητών.

(Πρέπει να κάνετε ανανέωση στη σελίδα)

18:58 Στην ελευθέρα πάλη πρώτη χώρα αναδείχθηκε η Ρωσία, ενώ ακολούθησαν Ηνωμένες Πολιτείες και Αζερμπαϊτζάν.

18:43 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων. Ο απολογισμός της Ελλάδας ήταν το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στα 58 κιλά ελευθέρας ο Γιώργος Πιλίδης.

18:42 Τέλος στα 100 κιλά το χρυσό μετάλλιο κατέληξε επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε ένα κλειστό τελικό ο Αμερικανός Ντάνιελ Γκρέγκορι Κλίφτον Κέρκβλιτ Τζούνιορ επικράτησε 2-1 του Ισμαΐλ-Μπεκ Νίροφ. Τα χάλκινα μετάλλια πήραν οι Σεγεντμεχντί Σεγενταμπασάλι Χασεμιγιουμπάρι (Ιράν) και Ζιγιαμουχαμέτ Σαπάροφ (Τουρκμενιστάν).

18:21 Ο Αμερικανός Άαρον Μαρκέλ Μπρουκς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 76 κιλά. Στον τελικό επιβλήθηκε με 13-8 του Ρώσου Αρσάμαγκ Κοστικόεφ. Στο βάθρο ανέβηκαν και οι Πίότρ Καρασένι (Μολδαβία), Μεϊσάμ Εναγιατολάχ Ζαρί (Ιράν).

17:56 Στα 63 κιλά κυριάρχησε η Ρωσία, με τον Ίναρ Κετία να επικρατεί του Ιάπωνα Κένσιν Ίτο. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Αζέρος Χατζιμουράντ Γκατζίγεφ και ο Αμερικανός Τζακόρι Τίμερ.

19:40 Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης για να παρακολουθήσει του αγώνες.

17:36 Το Ιράν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 54 κιλά. Ο Μεχντί Άχμπαρ Εσγκιβασουκολαέι κέρδισε στον τελικό της κατηγορίας τον Ιάπωνα Κανάτα Γιαμαγκούτσι. Τα χάλκινα μετάλλια μοιράστηκαν οι Βλάντισλαβ Οσταπένκο (Ουκρανία) και Ιμάμ Γκάνισοφ (Ρωσία).

17:19 Στα 46 κιλά ο Κερτ Νινάμντι ΜακΧέρνι Τζούνιορ αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, καθώς επικράτησε του Γεωργιανού Γκιόργκι Γκεγκελασβίλι. Τα χάλκινα μετάλλια πήραν οι Μαγκομέντ Αμπντουραχμάνοφ (Ρωσία) και Αντλάν Ασκάροφ (Καζακστάν).

17:00 Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τελικούς στις κατηγορίες 46, 54, 63, 76 και 100 κιλών.

16:02 Ο Ιωάννης Μαρτίδης στα ρεπεσάζ των 46κ. έχασε στις λεπτομέρειες τη πρόκριση κόντρα στον Τοφίγκ Αλίγιεφ από το Αζερμπαϊτζάν. Ο Ελληνας αθλητής προηγήθηκε με 1-0 στην πρώτη περίοδο, όμως στη δεύτερη δέχθηκε ποινή με την οποία ισοφάρισε ο Αλίγιεφ. Ο Αζέρος άντεξε στην πίεση του Μαρτίδη και πήρε την πρόκριση λόγω του ότι πήρε τελευταίος πόντο.

15:50 Σε λίγα λεπτά αγωνίζεται ο Ιωάννης Μαρτίδης στα ρεπεσάζ των 46κ. κόντρα στον Τοφίγκ Αλίγιεφ από το Αζερμπαϊτζάν.

15:40 Ο Χριστόφορος Λοϊζίδης στον α’ γύρο των ρεπεσάζ των 63κ. της ελευθέρας δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ντανίιλ Αμελιάντσικ από τη Λευκορωσία. Ο Ελληνας πρωταθλητής αν και προηγήθηκε του Λευκορώσου αντιπάλου του, τελικά ηττήθηκε με 6-4.

15:30 Ξεκίνησε το απογευματινό πρόγραμμα με τα ρεπεσάζ και τους τελικούς στην ελευθέρα πάλη.