Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η πρώτη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης. Μια βδομάδα οι φίλαθλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν την καλύτερη φάση των τελικών του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών.

Συνολικά ψήφισαν 1043 άτομα και ο νικητής βγήκε με πολύ μικρή διαφορά.  Να θυμίσουμε ότι μετά το τέλος κάθε πρωταθλήματος θα διεξάγεται ψηφοφορία για την καλύτερη φάση (σ.σ. από τους τελικούς) της εκάστοτε διοργάνωσης. Στο τέλος της χρονιάς οι νικητές από κάθε πρωτάθλημα θα τεθούν ξανά στην ψηφοφορία του κοινού και θα αναδείξουν την καλύτερη φάση της χρονιάς, η οποία θα βραβευτεί από την Ομοσπονδία.

Η ψηφοφορία

Ο νικητής είχε από την αρχή το προβάδισμα και δεν το έχασε έως το τέλος. Παρόλα αυτά ο δεύτερος τις τελευταίες ημέρες  επιχείρησε την αντεπίθεσή του, αλλά έχασε την πρωτιά για μόλις 14 ψήφους! Εντυπωσιακή ήταν η μάχη για την 3η -4η θέση εκεί όπου υπερίσχυσε για μόλις 1 ψήφο!

And The winner is

Η καλύτερη τεχνική εκτέλεση των τελικών του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2018 είναι από τον… Γιώργο Πιλίδη.

Τα ποσοστά (ψήφοι – ποσοστό)

Γιώργος Πιλίδης (3η φάση)  300 -28,76%

Λαοκράτης Κεσίδης (4η φάση) 286 -27,42%

Γιώργος Πρεβλαράκης (2η φάση) 229 -21.86%

Χρήστος Πετρίδης (1η φάση) 228 – 21.96%

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ τις 4 φάσεις των τελικών