Πρωτόγνωρη… ζήτηση είχε ο θεσμός που καθιέρωσε από φέτος η Ελληνική ομοσπονδία Πάλης, με τη δημοσκόπηση της καλύτερης εκτέλεσης των τελικών από κάθε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη εβδομάδα οι φίλοι της Πάλης είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν την καλύτερη εκτέλεση στα πρωταθλήματα των Εφήβων- Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων και Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

Το ενδιαφέρον ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο και στις κάλπες της ομοσπονδίας “προσήλθαν” 6.278 “ψηφοφόροι”, οι οποίοι ανέδειξαν τους νικητές και επικρότησαν με τον καλύτερο τρόπο την πρωτοβουλία της ομοσπονδίας.

ΕΦΗΒΟΙ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Στην κατηγορία των Εφήβων – Νεανίδων ψήφισαν 2.900 άτομα που αποτελεί και ρεκόρ. Το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο, αλλά αυτός που τελικά επικράτησε είχε πάρει σταθερή διαφορά από την πρώτη κιόλας ημέρα. Ηλίας Παγκαλίδης, Δήμητρα Σωτηριάδου και Γιώργος Γεωργιάδης τέθηκαν μπροστά στο.. κοινό, το οποίο επέλεξε το νικητή!

AND THE WINNER IS…

Με 1123 ψήφους και ποσοστό 38,74% νικήτρια αναδείχτηκε η Δήμητρα Σωτηριάδου

ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

  1. Δήμητρα Σωτηριάδου 1123 ψήφους με ποσοστό 38,74%
  2. Ηλίας Παγκαλίδης 924 ψήφους με ποσοστό 31,87%
  3. Γιώργος Γεωργιάδης 852 ψήφους με ποσοστό 29,39%

 

ΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στην πιο “φτωχή” ψηφοφορία από τις τρεις, προσήλθαν 1425 “ψηφοφόροι”. Το απίστευτο στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση ήταν ότι ο δεύτερος με τον τρίτο ισοβάθμησαν. Παρόλα αυτά ο κόσμος είχε σαφή προτίμηση και σ’ αυτή την κατηγορία. Παναγιώτα Κωνσταντοπούλου, Γιώργος Γκίρνης και Γιώργος Κουγιουμτσίδης τέθηκαν στο… κοινό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης…

AND THE WINNER IS

Με 553 ψήφους και ποσοστό 38,9% νικήτρια αναδείχτηκε η Παναγιώτα Κωνσταντοπούλου!

ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

  1. Παναγιώτα Κωνσταντοπούλου 553 ψήφους με ποσοστό 38,9%
  2. Γιώργος Γκίρνης 435 ψήφους με ποσοστό 30,55%
  3. Γιώργος Κουγιουμτσίδης 435 ψήφους με ποσοστό 30,55%

 

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Με 1953 ψηφοφόρους να πηγαίνουν στην κάλπη, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης της καλύτερης εκτέλεσης των τελικών του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων. Στο κοινό τέθηκαν οι: Σοφία Κοροβέση, Αλέξανδρος Κυζιρίδης και Λευτέρης Χαριτίδης…

AND THE WINNER IS

Με 778 ψήφους και ποσοστό 39,84% νικήτρια αναδείχθηκε η Σοφία Κοροβέση!

ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

  1. Σοφία Κοροβέση με 778 ψήφους και ποσοστό 39,84%
  2. Αλέξανδρος Κυζιρίδης με 634 ψήφους και ποσοστό 32,82%
  3. Λευτέρης Χαριτίδης με 534 ψήφους και ποσοστό 27,34%

 

Οι ψηφοφορίες είχαν… γυναικείο χαρακτήρα, καθώς και στις τρεις διαδικασίες επικράτησαν τα… κορίτσια μας! Η τελική τετράδα πλέον έχει συμπληρωθεί και σε λίγες ημέρες θα διεξαχθεί η καλύτερη εκτέλεση της χρονιάς. να θυμίσουμε ότι ο νικητής θα βραβευτεί από την Ομοσπονδία! Οι 4 φιναλίστ είναι οι: Γιώργος Πιλίδης, Σοφία Κοροβέση, Παναγιώτα Κωνσταντοπούλου και Δήμητρα Σωτηριάδου.