Η Μαρία Πρεβολαράκη έκανε το δύο στα δύο στους Μεσογειακούς Αγώνες και πλέον σειρά παίρνει το… Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η κυρία της ελληνικής Πάλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 53κ. και λίγο πριν αναχωρήσει για τις ολιγοήμερες διακοπές της μίλησε για την εμπειρία της στην Ταραγόνα, καθώς και τους επόμενους στόχους.

“Ηταν μία καλή διοργάνωση. Το επίπεδο ήταν μεγάλο, καθώς υπήρχαν αξιόλογες αθλήτριες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο και πέτυχα τον στόχο που είχα βάλει” τόνισε αρχικά η Μαρία Πρεβολαράκη και αναφερόμενη τους μελλοντικούς της στόχους είπε:

“Αυτοί οι αγώνες ήταν ένα καλό τεστ, για να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Είμαι σε καλή κατάσταση και πλέον στόχος είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Δεν μου αρέσει να κάνω δηλώσεις πριν τους αγώνες, ελπίζω μόνο να είμαι σε καλή μέρα”.

Τέλος η  Μαρία Πρεβολαράκη ευχαρίστησε “τους συλλόγους Ατλα Καλλιθέα και Μέγα Αλέξανδρο Ασπροπύργου που με βοηθάνε, την ελληνική Ομοσπονδία Πάλης που είναι πάντα δίπλα μου, καθώς και όσοι με στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια”.