Το χάλκινο μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά Πάλης της Ιταλίας κατέκτησε ο Γιώργος Πρεβολαράκης και πρόσθεσε στο ενεργητικό του ακόμα μια μεγάλη επιτυχία. Ο Ελληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο βάθρο σε μία διεθνή διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου, όπου ήταν βαθμολογούμενη από την παγκόσμια ομοσπονδία και συμμετείχαν Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Ο Πρεβολαράκης στον πρώτο του αγώνα στα 77κ. νίκησε στους «16» με πτώση τον Ιταλό Νταριότσι. Στην συνέχεια κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Ακογιούν, που είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23. Ο Ελληνας πρωταθλητής επικράτησε με 2-1 και πήρε ρεβάνς για τις δύο ήττες που είχε γνωρίσει μέχρι στιγμής.

Στον ημιτελικό ο Πρεβολαράκης ηττήθηκε με 2-0 από τον Ούγγρο Λεβάι, σε έναν ισορροπημένο αγώνα χωρίς να χάσει τεχνικό σημείο. Για το χάλκινο μετάλλιο ο πρωταθλητής μας νίκησε με τεχνική πτώση τον Νούγκες και ανέβηκε στο βάθρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γάλλος στο πρώτο ρεπεσάζ έκανε την έκπληξη και επικράτησε του Σάμπο που είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στα 82 κιλά.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο δύο φορές Ολυμπιονίκης Κιμ (Ν. Κορέα), ενώ στο βάθρο ανέβηκε και ο Ούγγρος Λόριντς.

Αναμφίβολα πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία και δείχνει ότι ο Πρεβολαράκης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, όπου δίνει και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.