Με δύο μετάλλια επέστρεψε η ελληνική αποστολή από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων!

Στην Ουγγαρία και την Πόλη Ταταμπάνια, διεξήχθη το Παγκόσμιο πρωτάθλημα για τους Βετεράνους, μια διοργάνωση που συγκεντρώνει πολλούς παλαίμαχους αθλητές, προσφέροντας μοναδική χαρά, μιας θέαμα, μιας και συμμετέχουν μεγάλα ονόματα που έχουν διακριθεί στο παρελθόν.
Η Ελλάδα κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια με τον Βασίλη Μπατάλα και τον  Απόστολο Στάμου!
Ο Βασίλης Μπατάλας αγωνίστηκε στην κατηγορία των 88κ. και στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο νίκησε τον Ντομάρους (Πολωνία), κατακτόντας ακόμα ένα μετάλλιο στη διοργάνωση.
Ο Απόστολος Στάμου πάλεψε στα 130κ. Αρχικά η πορεία του σταμάτησε στα προημιτελικά και στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο επιβλήθηκε του Αιγύπτιου Μαντί, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στην Ουγγαρία ταξίδεψε και ο εν ενεργεία αθλητής με μεγάλη διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U20, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο Αχιλλέας Χρυσίδης. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής στήριξε τον… προπονητή του Βασίλη Μπατάλα που αγωνιζόταν! Προπονητής και αθλητής σηκώνουν σε κάθε ευκαιρία την ελληνική σημαία ψηλά!