Με απόλυτη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα ολοκληρώθηκε το Βαλκανικό πρωτάθλημα Πάλης u17 που διεξήχθη στη Ρουμανία. Μετά τα 10 μετάλλια στους Παμπαίδες-Παγκορασίδες, η Ελλάδα πρόσθεσε ακόμα τρια μετάλλια στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, που διεξήχθη στη Ρουμανία.

Την υψηλότερη διάκριση πανηγύρισε ο Νίκος Γιαγκουνίδης, ο οποίος στην κατηγορία των 92κ. της ελληνορωμαϊκής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στον τελικό επικράτησε με 5-0 του Ρουμάνο Σταν και προς τιμήν του ακούστηκε ο Εθνικός ύμνος.
Η Δροσούλα Τζιανακοπούλου αγωνίστηκε στον τελικό των 65 κιλών και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Το τρίτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώμα πήρε ο Φίλιππος Ψωμάς, ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο των νικητών με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος στην κατηγορία των 60 κιλών της ελευθέρας.
Μια ανάσα από τα μετάλλια έφτασαν εννιά αθλητές. Οι Άγγελος Αποστολίδης (80κ. ελευθέρας), Κωνσταντίνος Τσακνάκης (92κ. ελευθέρας), Δάφνη Μπρούσα (49κ.) και Θεοδώρα Αργυρίου (73κ.) κατέκτησαν την 4η θέση, ενώ την 5η θέση κατέλαβαν οι Ηλίας Καρνάβας στα 65 κιλά της ελευθέρας, Στεφανος Οικονομίδης (55κ. ελληνορωμαϊκή), Χαράλαμπος Κορδονούλης (60κ. ελληνορωμαϊκή) Νίκος Χονδρονάσιος και Λευτέρης Παππάς (80κ. Ελληνορωμαϊκή)

Την 8η θέση στα 71 κιλά της ελευθέρας κατέλαβε ο Ματθαίος Χαμογεωργάκης, ενώ πλασάρισμα στην 9η θέση των 61 κιλών είχε η Λουκία Καραγιάννη.

Στο στιλ της ελληνορωμαϊκής ο Χρήστος Γκολντατσι  κατέλαβε την 10η θέση στα 55κ. Στα 60κ. ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης ήρθε 9ος, ενώ στα  65κ. οι Δημήτρης Παπαβασιλείου και Θανάσης Ευθυμιάδης κατέλαβαν την 10η και 11η θέση αντίστοιχα.
Τέλος στα 92κ. ο Δημήτρης Αβράμης ήρθε 7ος