Στο τουρνουά «Ματέο Πελικόνε» στη Ρώμη αγωνίστηκαν οι Γιώργος  Κουγιουμτσίδης και Αζαμάτ Χοσόνοφ. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 79 κιλά της Ελευθέρας και ο ασημένιος παγκόσμιο πρωταθλητής U23 στα 125 κιλά είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις του και να τσεκάρουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης μπήκε πολύ δυναμικά στην παλαίστρα και κατάφερε στον πρώτο του αγώνα να επιβληθεί με τεχνική υπεροχή του Κολομβιανού Νέστορ Χοακίν Ταφούρ Μπάριος. Στη συνέχεια όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ουκρανό Βασίλ Μχαΐλοφ, ο οποίος κατέκτησε τελικά και το χρυσό μετάλλιο. Στα ρεπεσάζ ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε από τον Γεωργιανό Βλαντιμέρι Γκαμκρελίτζε. Έτσι, πλασαρίστηκε στην 7η θέση της κατάταξης και συγκέντρωσε 6.520 βαθμούς.

Στην 7η θέση στα 125 κιλά της Ελευθέρας πλασαρίστηκε και ο Αζαμάτ Χοσόνοφ συγκεντρώνοντας 3.520 βαθμούς. Ο 22χρονος έχασε αρχικά από τον Γεωργιανό Τζίνο Πετριασβίλι, που πήρε στη συνέχεια το χρυσό μετάλλιο, ενώ στα ρεπεσάζ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γερμανό Γκενάντι Τσουντίνοβιτς.