Συνάντηση με τον π. Yπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και του Πανελληνίου Συλλόγου ενεργών Αθλητών Πάλης.

Οι δύο πλευρές, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το επίκαιρο θέμα της βίας στους αθλητικούς χώρους, την ανάπτυξη του αθλήματος και φυσικά τη βελτίωση των συνθηκών για τους ένστολους πρωταθλητές.

Στη συνάντηση εκ μέρους της διοίκησης παραβρέθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος Δημήτρης Τραμπάκουλας, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Λαβασίδης, καθώς και πολλοί αθλητές, Παγκόσμιοι πρωταθλητές και άνθρωποι που έχουν χαράξει τη δική τους Ιστορία στο άθλημα.

Ο σύλλογος Ηρακλής Περιστερίου, μάλιστα έδωσε στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μια φόρμα του συλλόγου, ως ένδειξη σεβασμού για την πολύτιμη βοήθεια που έχει προσφέρει στα σωματεία της Περιοχής.

Η συνάντηση που έγινε σε μία καφετέρια στο Περιστέρι, ήταν σε άκρως οικογενειακό κλίμα και τα μέλη του ΔΣ προσκάλεσαν τον π. υπουργό Προστασίας του Πολίτη να έρθει να παρακολουθήσει ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Πέραν των επίκαιρων θεμάτων της ομοσπονδία, που αναλύθηκαν εκτενώς και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδειξε πολύ μεγάλη κατανόηση, αποφασίστηκε ότι με πρωτοβουλία του π. Υπουργού και σε συνεργασία της ΕΛΟΠ και του Συλλόγου Αθλητών Πάλης θα πραγματοποιηθούν πολλές κοινωνικές δράσεις, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν τις Ολυμπιακές αρχές που πρεσβεύει το αρχαιότερο άθλημα