Κοντά στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο οποίος συνεχάρη τη Μαρία Πρεβολαράκη για τη νέα μεγάλη της επιτυχία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Βασιλειάδης με επιστολή του στην ΕΛΟΠ μοίρασε συγχαρητήρια στην Μαρία και τον προπονητή της Μόισεν Παριγέι για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ενώ ευχήθηκε για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Να θυμίσουμε ότι ο υφυπουργός είναι πάντα δίπλα στους αθλητές της Πάλης. Πέρυσι είχε δεχτεί τους Πρεβολαράκη, Πιλίδη και Παγκαλίδη στο γραφείο του (σ.σ. για να τους συγχαρεί για τις μεγάλες διακρίσεις), ενώ είχε δώσει το “παρών” στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων και στη συνέντευξη Τύπου που είχε πραγματοποιηθεί πέρυσι στα Ανω Λιόσια.

Αναλυτικά η επιστολή του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα επιτυχία της Ελληνικής Πάλης και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τη Μαρία Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η πρωταθλήτρια μας συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να χαρίζει μοναδικές στιγμές στους Έλληνες φιλάθλους.

Παρακαλώ όπως διαβιβάσετε τα συγχαρητήριά μου στην αθλήτριά μας και τον προπονητή της για τη νέα της μεγάλη διάκριση αλλά και τις ευχές μου για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».