Η Ελληνική Πάλη ζει για μια ακόμη φορά μεγάλες στιγμές. Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος πραγματοποιώντας πολύ μεγάλες εμφανίσεις έφτασε έως τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17 που διεξάγεται στην Ρουμανία. Παράλληλα ο Δημήτρης Θάνος θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο μέσω των ρεπεσάζ.

Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος αγωνίστηκε στα 65κ. ελληνορωμαϊκής και με πολύ καλή ψυχολογία δεν άφησε σε κανέναν αντίπαλο περιθώριο να πιστέψει ότι μπορεί να τον νικήσουν. Ο Ελληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε με 3-0 του Σουηδού Σάκα. Στα προημιτελικά αντιμετωπίσε τον Φινλανδό Χρίστουκ και με νέα μεγάλη εμφάνιση  επικράτησε με 3-1. Στον ημιτελικό ο Κολιτσόπουλος αντιμετώπισε τον Αρμένιο Χοβχανισιάν. Ο Ελληνας πρωταθλητής με τακτική για σεμινάριο ήρθε 1-1, αλλά υπερτερούσε στην ισοπαλία, μιας και είχε πάρει τελευταίος σημείο και προκρίθηκε στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα τον Αζέρο Γκασίμοβ με στόχο το χρυσό.
Στα 100κ. ο Δημήτρης Θάνος θα παλέψει αύριο στα ρεπεσάζ και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. Στο πρώτο παιχνίδι ο Ελληνας πρωταθλητής νίκησε με 3-1 τον Κροάτη Ραντίσεβιτς. Ο Θάνος στη συνέχεια ηττήθηκε σε ένα οριακό παιχνίδι από τον Μπακίρ με 4-2. Ο Τούρκος πρωταθλητής έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε νέα ευκαιρία στον Ελληνα πρωταθλητή.
Αύριο το πρωί ο Θάνος θα αντιμετωπίσει τον Μολδαβό Γιέκοφ κι αν νικήσει θα παλέψει με τον Αζέρο Μαρντάνοφ για το χάλκινο μετάλλιο.