Ετοιμη να προσφέρει πολλές συγκινήσεις, όπως άλλωστε έχει συνηθίσει είναι η Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία ρίχνεται στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Η «Κυρία» της ελληνικής πάλης συμμετέχει στα 53κ. και θα αγωνιστεί με πολλές φιλοδοξίες κυνηγώντας μία θέση στο βάθρο των νικητών. Η Μαρία Πρεβολαράκη κληρώθηκε στα προκριματικά να αντιμετωπίσει την Τατιάνα Ντεμπιέν από τη Γαλλία. Εάν μάλιστα η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια πάρει την πρόκριση, θα βρει στο δρόμο της την Ιουλία Λεόρντα από την Μολαδαβία. Πρόκειται για το Νο. 1 φαβορί της κατηγορίας, σύμφωνα με το νέο σύστημα της UWW, που ξεχωρίζει τις τέσσερις καλύτερες αθλήτριες.
Οι αγώνες της Πρεβολαράκη θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 31/3 μετά τις 12.30.

Η ελληνική αποστολή δεν σταματά εκεί, καθώς ακολουθούν στην ελληνορωμαϊκή οι Γιώργος Πρεβολαράκης, Ηλίας Παγκαλίδης και Λαοκράτης Κεσίδης. Οι Ελληνες πρωταθλητές είναι απόλυτα έτοιμοι και θα προσπαθήσουν να σηκώσουν την ελληνική σημαία ψηλά.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το τρόπο διεξαγωγής και βαθμολόγησης των αγώνων πλέον στις διοργανώσεις θα υπάρχουν 4 φαβορί ανά κατηγορία. Που σημαίνει ότι το πρώτο με το δεύτερο φαβορί της διοργάνωσης μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι μόνο στον τελικό.