Στα ρεπεσάζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στη Βουλγαρία προκρίθηκε ο Σωτήρης Κουτέλης. Ο Ελληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στην κατηγορία των 65κ. και στον προκριματικό γύρο αντιμετώπισε τον Αυστριακό Χάουσλε.

Μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση ο Κουτέλης επικράτησε με 6-0 και προκρίθηκε στους «16». Εκεί αντιμετώπισε τον Κουτσάντζε και ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή. Ο Ουκρανός πρωταθλητής έφτασε με ευκολία έως τον τελικό κι έδωσε νέα ευκαιρία στον Ελληνα πρωταθλητή.

Αυριο το πρωί ο Κουτέλης θα αντιμετωπίσει τον Ελβετό Μπρούνερ κι αν κερδίσει θα παλέψει δεύτερο αγώνα ρεπεσάζ με τον Αζέρο Αμπντουλάντζε κι αν νικήσει θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο.

Σήμερα στον προκριματικό γύρο των 55κ. ο Ηλίας Ζαϊράκης ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Γεωργιανό Σαϊνίτζε και αποκλείστηκε. Στα 110κ. ο Ραφαήλ Γκίρνης ηττήθηκε από τον Ούγγρο Νταράμπος με τεχνική υπεροχή και έμεινε εκτός συνέχειας.

Τέλος το Σάββατο ρίχνονται στη μάχη του Ευρωπαϊκού ο Γιώργος Παπαγεωργίου στα 60κ. που θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Γκαταγκαέφ και ο Αλέξανδρος Μπατζακίδης στα 71κ. που θα παλέψει με τον Ρουμάνο Ιγκνατέσκου.