Στα ρεπεσάζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Πάλης που διεξάγεται στη Ρώμη στην κατηγορία των 97κ. βρίσκεται ο Ανέστης Ζαριφές. Ο Ελληνας πρωταθλητής την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Ομάροφ και σε περίπτωση που επικρατήσει θα αγωνιστεί απέναντι στον Ρώσο Γκολοβίν.

Ο Ελληνας πρωταθλητής στη φάση των «16» αντιμετώπισε τον Κακελασβίλι και ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή.  Ο Ιταλός πρωταθλητής έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε στον Ζαριφέ μια δεύτερη ευκαιρία.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές ο Γιώργος Πρεβολαράκης στα ρεπεσάζ των 77κ. δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την αντίσταση του Μνατσακανιάν (Βουλγαρία) και κατέλαβε την 9η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Σουλεϊμάνοφ. Ο Αζέρος είχε κάμψει πολύ δύσκολα την αντίσταση του Πρεβολαράκη, εφτά μόλις δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα! Στην ίδια κατηγορία ο Σουηδός Κεσσίδης, που έχει ελληνικές ρίζες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Στα 72κ. ο Πέτρος Μανουηλίδης ηττήθηκε από τον Γκανέμ (Γαλλία) με 6-0 και αποκλείστηκε.

Στα 82κ. ο Ηλίας Παγκαλίδης ηττήθηκε στους «16» με τεχνική υπεροχή από τον Αντονιούκ (Ουκρανία) και αποκλείστηκε.
Την Τετάρτη ρίχνεται στη μάχη η Κατερίνα Πιτσιάβα στα 76κ. και θα αντιμετωπίσει την Αλίγεβα (Αζερμπαϊτζάν) στη φάση των «16».

Τέλος πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της Μαρίας Πρεβολαράκη στα 53κ.. Η «Κυρία της ελληνικής Πάλης» θα αντιμετωπίσει στις «16» την Πανομορίοβα (Λετονία). Οι αγώνες της θα ξεκινήσουν την Πέμπτη