Για την Ουγγαρία αναχώρησε σήμερα η εθνική ομάδα ελευθέρας. Ο Τιμοφέι Ξενίδης και ο Γιώργος Σαββουηλίδης θα συμμετάσχουν σε δεύτερο συνεχόμενο καμπ προετοιμασίας, προκειμένου να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει των προολυμπιακών τουρνουά.

Ο στόχος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης είναι η καλύτερη προετοιμασία των Ελλήνων παλαιστών, προκειμένου να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα Ολυμπιακά εισιτήρια

Οι δύο Ελληνες πρωταθλητές συνεχίζουν τις έντονες προετοιμασίες και στόχος των ομοσπονδιακών τεχνικών είναι να μπορέσουν να έχουν πολλούς παρτενέρ. Στην Ουγγαρία έχει ταξιδέψει ο ομοσπονδιακός προπονητής Χαράλαμπος Χαβουζίδης.

Αντίθετα στην Ελλάδα έμεινε ο Γιώργος Πιλίδης, καθώς θα κάνει κάποιες προληπτικές εξετάσεις, για τον τραυματισμό που είχε στο κεφάλι. Αν όλα εξελιχθούν καλά τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί με την αποστολή.

Οσον αφορά, τέλος τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη, συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ουκρανία και θα μεταβεί στην Ουγγαρία πριν το προολυμπιακο τουρνουά με ισχυρές ελπίδες πρόκρισης μετά την εξαιρετική εμφάνιση του στο διεθνές τουρνουά της Ουκρανίας.