Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτακος του Δήμου Φυλής. Το ενδιαφέρον και η αγωνία ήταν τεράστια και είναι χαρακτηριστικό ότι πολλά μετάλλια κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη μεταξύ των οποίων αγωνίστηκαν και αθλητές που μας έχουν χαρίσει Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διακρίσεις όπως οι Πιλίδης, Παγκαλίδης, Κουγιουμτσίδης, Μαρτίδης, Λοϊζίδης και άλλοι πρωταθλητές που με την παρουσία τους έδωσαν ξεχωριστή αίγλη στη διοργάνωση.

Το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτακος γέμισε ασφυκτικά όχι μόνο από τους 250 αθλητές και αθλήτριες, αλλά και από τους φίλους της Πάλης που παρακολούθησαν τους αγώνες. Η ελληνική ομοσπονδία Πάλης θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για την άμεση ανταπόκριση, μετά το πρόβλημα  που προέκυψε με το Ολυμπιακό στάδιο της Πάλης στα Ανω Λιόσια, όπου κι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Δημήτρης Τραμπάκουλας αναφερόμενος στο πρωτάθλημα δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που το τελευταία χρόνια τα πρωταθλήματά μας είναι ολοένα και πιο ανταγωνιστικά. Το επίπεδο των αθλητών είναι υψηλό και χαιρόμαστε γιατί αυτοί οι αθλητές μαςδεν θα αποτελέσουν το μέλλον της Πάλης, αποτελούν ήδη  το «παρών», μιας και κάθε χρόνο μας φέρνουν πολλές συγκινήσεις και διακρίσεις  σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κάνοντάς μας να νιώθουμε υπερήφανοι. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να φέρουν πολλές διακρίσεις στη χώρα μας».

Στην ελληνορωμαϊκή στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο ΠΑΟΚ με 55 βαθμούς. Στη 2η θέση βρέθηκε ο ΠΟΠ με 29 βαθμούς και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο ΑΠΣ Τρικάλων με 22 βαθμούς.

Στην ελευθέρα Πάλη η Ευκαρπία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας με 81 βαθμούς, ενώ στη 2η θέση τον Μέγα Αλέξανδρο Ασπροπύργου με 69 βαθμούς. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε το Δημοκρίτειο Κομοτηνής με 28 βαθμούς.

Ο ΑΟ Ευπυρίδαι πρώτευσε στις Νεάνιδες και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 17 βαθμούς. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Εύοσμος Μακεδόνες με 11 βαθμούς και ακολούθησε  το Δημοκρίτειο Κομοτηνής με 10.