Πολύτιμες εμπειρίες πήραν οι Ελληνες παλαιστές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία. Συνολικά συμμετείχαν 31 αθλητές μας κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το σημαντικότερο ότι έβαλαν τις βάσεις για τις επιτυχίες του μέλλοντος. Αλλωστε όπως έχει αποδειχτεί οι πολλοί αγώνες σε μικρή ηλικία βοηθάνε στη βελτίωση των νέων αθλητών.

Στην Ελληνορωμαϊκή στα 41κ. ο Γιώργος Καραβασίλης νίκησε με 12-8 τον Ρόπιακ (Πολωνία) και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε τον Κουντζάντζε (Ουκρανία) και ηττήθηκε με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.
Στα 44κ. ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης έδωσε αμφίρροπο παιχνίδι με τον Ερκολά (Φινλανδία) και ηττήθηκε με 10-6 στον προκριματικό γύρο.
Στα 48κ. ο Γιώργος Αθανασίου αποκλείστηκε στους «16» από τον Εριομένκο (Μολδαβία).
Στα 52κ. ο Γιώργος Παπαγεωργίου ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο από τον Μπότεζ (Ρουμανία) και αποκλείστηκε.
Στα 57κ. ο Δημήτρης Σωτηριάδης αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο από τον Κρικούκα (Ρωσία), ενώ στον ίδιο γύρο έμεινε εκτός κι ο Αλέξανδρος Μπατζακίδης από τον Χολουμπόνσκι (Ουκρανία).
Στα 62κ. ο Αναστάσιος Ζεϊτινίδης έδωσε μεγάλη μάχη με τον Ζεϊναλαμπντίνοφ (Αζερμπαϊτζάν) και ηττήθηκε με 7-5, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί. Στον προκριματικό γύρο αποκλείστηκε και ο Τρύφων Καραβασιλης που έχασε από τον Ντε Βίτα (Ιταλία).
Στα 68κ. στους «16» σταμάτησε η πορεία των Ανδρέα Βασιλακόπουλο και Λευτέρη Χαριτίδη, οι οποίοι έχασαν από τους Τατάρ (Τουρκία) και Ντιμίτροφ (Βουλγαρία) αντίστοιχα.
Στα 75κ. ο Νίκος Ιωσηφίδης αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο από τον Μολδαβό Σερνοβόλ, ενώ ο Κώστας Νίτσιος έχασε από τον Πετρένκο (Ουκρανία) στους «16».
Στα 85κ. ο Γιώργος Κουζηλός ηττήθηκε στα προκριματικό γύρο από τον Γκατζιαλίεφ (Ρωσία) και αποκλείστηκε.
Στην ελευθέρα στα 38κ. ο Διονύσος Παπαδόπουλος ηττήθηκε από τον Λενάρντ (Ρουμανία).
Στα 44κ. ο Νεκτάριος Κουζούπης νίκησε στον προκριματικό γύρο με 14-5 τον Εσαϊντί (Γαλλία) με 14-5. Στους «16» έχασε από τον Γκράουπ (Μολδαβία).
Στα 48κ. ο Γιώργος Κοτανίδης ηττήθηκε από τον Ραχοζάου (Λευκορωσία) στον προκριματικό γύρο και αποκλείστηκε. Στους «16» σταμάτησε και η πορεία του Ηλία Καρνάβα, ο οποίος έχασε από τον Ρακόσι (Ρουμανία) με 10-8.
Στα 52κ. ο Λουκάς Μουρατίδης αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο από τον Ζοπάλι (Τουρκία).
Στα 57κ. ο Γιώργος Τεντζεράκης σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι έχασε 14-12 από τον Κουντίμπα (Πολωνία) κι αποκλείστηκε στα προκριματικά.
Στα 62κ. ο Κωνσταντίνος Νικοπολίδης αποκλείστηκε στους «16» από τον Σαμκαράντζε (Γεωργία).
Στα 68κ. ο Θοδωρής Καρυπίδης ηττήθηκε στη φάση των «16» από τον Κουτσουασβίλ (Γεωργία).
Στα 75κ. ο Τριαντάφυλλος Λουκάς κάμφθηκε από τον Πασένκο (Ουκρανία) στον προκριματικό γύρο.
Στα 85κ. Ο Γιάννης Μιχελάκης πραγματοποίησε την καλύτερη παρουσία και κατέλαβε την 7η θέση. Στον προκριματικό γύρο ηττήθηκε από τον Oύγκορ , αλλά ο Τούρκος αθλητής έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε την ευκαιρία στον Ελληνα να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Στον πρώτο αγώνα νίκησε με 7-5 τον Ιταλό Σγκέρτζα, αλλά έχασε από τον Καντίλοφ (Ρωσία) και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Στις παγκορασίδες στα 39κ. η Αλεξία Αναστασοπούλου έχασε στον προκριματικό γύρο από την Νίτα (Μολδαβία) και αποκλείστηκε.
Στα 42κ. η Εμμα Κούνκελ σταμάτησε στα προκριματικά, καθώς ηττήθηκε από την Κοέν (Γαλλία).
Στα 50κ. η Δήμητρα Μουχα έφτασε έως τα ρεπεσάζ. Στις «16» νίκησε του Γόιντα (Πολωνία) με πτώση. Στα προημιτελικά, όμως ηττήθηκε από την Μόρκα. Η Ρουμάνα αθλήτρια πήγε στον τελικό και έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Στο πρώτο ρεπεσάζ, όμως, έχασε από την Μπορσός (Ουγγαρία) και αποκλείστηκε.
Στην ίδια κατηγορία η Ευθυμία Μπαλαμπάνη αποκλείστηκε στη φάση των «16», καθώς έχασε από την Κοκσίκοβα (Σλοβακία) με 6-2.
Στα 54κ. η Ελένη Βάχλα έχασε στον προκριματικό γύρο από την Λάακσο (Φινλανδία).
Στα 58κ. η Παναγιώτα Κωνσταντοπούλου ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο από την Καμπάνοβα (Ρωσία). Στα ρεπεσάζ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε από την Ρούσο (Ιταλία) και έμεινε εκτός μεταλλίων.
Στα 62κ. η Ευαγγελία Καζάλα ηττήθηκε στις “16” από την Γκουσεΐνοβα και αποκλείστηκε.
Τέλος στα 66κ. η Νικολέτα Μπάρμπα έχασε στις «16»από την Ποβκ (Ουκρανία)