Με δύο ακόμα μετάλλια ολοκληρώθηκε η άκρως επιτυχημένη ελληνική παρουσία την 3η στάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πάλης στην Αμμο. Ο Αγγελος Κουκλάρης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους παίδες στα +70κ. και ο Γιώργος Τσακνάκης το ασημένιο στα +80κ. στους Εφηβους. Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η διοργάνωση, καθώς να θυμίσουμε η Κατερίνα Πιτσιάβα είχε κατακτήσει το χρυσό στις Γυναίκες.

Ο Αγγελος Κουκλάρης νίκησε διαδοχικά τους Ντούσκοφ (Μολδαβία), Χότφριντ (Ουκρανία), Γκραμπόβσκι (ΗΠΑ) και Ζιχανχίροφ (Ουκρανία). Ο Ελληνας πρωταθλητής στον ημιτελικό επικράτησε με 3-2 του Εσθονού Χελίστε και στον τελικό νίκησε τον Τούρκο Σκέλεν με 3-1.

Ο Γιώργος Τσακνάκης επιβλήθηκε διαδοχικά των Κάγια (Τουρκία), Τουρκάν (Μολδαβία), Μπιριούκοφ (Ουκρανία). Στον ημιτελικό επικράτησε του Αυστριακού Χούστερ με 3-2, αλλά στον τελικό ηττήθηκε από τον Ουκρανό Ντόβαχλιουκ με 3-0.

Στους Εφηβους ο Γιώργος Γκίρνης κατέλαβε την 4η θέση. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο έχασε από τον Τσιφλικι (Ουκρανία) με 4-0.

Τέλος στους Παίδες στα 70κ. ο Ρολάν Αρντάσεφ στα 70κ. των Παίδων κατέλαβε την 5η θέση.